ADVOKATJOBB:

KPMG Law søker advokater/advokatfullmektiger

Søknadsfrist: 15. august

KPMG ble etablert i 1987 ved sammenslåingen av Peat Marwick International (PMI) og Klynveld Main Goerdeler (KMG) og deres individuelle medlemsfirmaer. Vår historie strekker seg imidlertid over tre århundrer, hvor organisasjonen kan spores gjennom navnene i de viktigste grunnleggerne, hvis initialer KPMG-navnet er dannet av.

Les mer om oss her.


Søknadsfrist: 15. august


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: advokat/ advokatfullmektige

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vil du være med å utvikle et sterkt fagmiljø på bærekraft og ESG i KPMG Law?

KPMG Law Advokatfirma AS satser videre på nye forretningsjuridiske tjenester og vi trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus. Vi har en spennende portefølje med nasjonale og internasjonale klienter som vi bistår innenfor en rekke områder. Vi søker nå etter advokater/advokatfullmektiger som ønsker en utfordrende og spennende arbeidshverdag i et sterkt juridisk fagmiljø.

Vi søker medarbeidere med erfaring fra offentlig og privat sektor.

Vi søker personer med kompetanse og erfaring innenfor følgende områder

  • EU Sustainable Finance Action Plan
  • EUs taksonomi
  • Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR), Non-Financial Reporting Directive (NFDR) og Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) og Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD)
  • Aktsomhetsloven
  • Implementering av ovennevte regelverk
  • ESG måling og rapportering
  • ESG due diligence

Som medarbeider i KPMG Law vil du – i tillegg til å være del av et team med dyktige og erfarne advokater – jobbe tett med KPMGs andre fagmiljøer innenfor bærekraft/ESG, transaksjoner som for eksempel verdsettelse, corporate finance, strukturering, skatt/avgift, revisjon og integrasjon. Denne muligheten til å jobbe på tvers av fag, men for samme kunde, på samme prosjekt og med samme mål gir våre advokater en unik mulighet til å realisere sitt potensiale og utvikle seg som forretningsadvokat.

Vi jobber kontinuerlig for å forstå kundens behov og levere gode totalløsninger. Bredde- og dybdeforståelse i transaksjoner, kombinert med integrerte og effektive samhandlingsprosesser på tvers av tjenesteområder og med våre kunder, gir gode muligheter for å utvikle både seg selv som advokat, hverandre på tvers av fagdisipliner og KPMGs virksomhet.

Som medarbeider i KPMG Law vil du også ha store muligheter til personlig og profesjonell utvikling i møte med norske og internasjonale klienter og kolleger:

  • Du vil arbeide tett med KPMGs sterkt voksende rådgivningsmiljø
  • Du vil delta i et voksende internasjonalt nettverk av forretningsadvokater
  • Du vil ha støtte fra et etablert nettverk med kolleger som er spesialiserte i tilstøtende fagområder i nær samhandling med vårt rådgivningsmiljø

KPMG Legal dekker for tiden 81 jurisdiksjoner og hos oss får du muligheten til å være del av et utpreget internasjonalt lag. Vår internasjonale satsning gir deg muligheten til å være med på videreutvikle og forme et stadig sterkere selskap.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et faglig sterkt og godt sosialt miljø.

Nysgjerrig?

Ta gjerne kontakt med Per Daniel Nyberg på på tlf 4063 9265 dersom du lurer på noe.

Søknadsfrist er 15. august

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS