ADVOKATJOBB:

Juridisk avdeling søker Konsernadvokat

Søknadsfrist: 6. august

We give people confidence today to shape their tomorrow


Søknadsfrist: 6. august


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Konsernadvokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Er du en advokat med interesse for å jobbe tett på forretningssiden med juridiske problemstillinger?

Juridisk avdeling i If Skadeforsikring søker dyktig og engasjert advokat/advokatfullmektig som skal arbeide innen det konsernjuridiske området, og som kan bidra til at avdelingen utvikler seg til det beste for organisasjonen og kundene.

Om teamet:

Juridisk avdeling er en sentral støttefunksjon i If, og vi yter juridisk rådgivning til alle deler av organisasjonen. Avdelingen består i dag av 17 advokater og en assistent. Vi har nå ledig stilling som konsernadvokat. Hos oss får du en spennende hverdag med faglige utfordringer i et uformelt arbeidsmiljø. Du vil få en jobb med stort ansvar og stor grad av selvstendighet, i en avdeling med kolleger som har et tett samarbeid og fokus på deling av kunnskap.

Vårt juridiske arbeidsfelt omfatter et bredt spekter av ulike rettsområder. Vi arbeider blant annet med kontraktsrett, selskapsrett, finansregulatoriske forhold, personvernrett, markedsføringsrett, konkurranserett, antihvitvasking og forsikrings- og erstatningsrett.

Vi er nordisk organisert og arbeider tett med kolleger i de øvrige nordiske land.

Om rollen:

Som konsernadvokat i If yter du rådgivning og bistand innen det forretningsjuridiske området, både i enkeltspørsmål og som del av større prosjekter. Våre arbeidsoppgaver omfatter typisk utforming, revidering og tolkning av kontrakter, støtte til forretningssiden i forhandlinger, bistand i produktutvikling, og tolkning av regelverk og finansregulatoriske spørsmål. Vi bistår også i selskapsrettslige transaksjoner og prosesser. Videre deltar vi i nasjonale og nordiske internprosjekter, vi overvåker rettsutviklingen og vi bistår med opplæring av ansatte i organisasjonen. Juridisk avdeling driver også prosedyreoppdrag for domstolene på vegne av If og våre kunder, men dette tilligger i hovedsak forsikringsadvokatene i avdelingen og faller i utgangspunktet ikke inn under denne stillingen.

Hvem er du:

  • Du har juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap med gode resultater
  • Minimum 2-5 års erfaring, gjerne fra advokatfirma eller som internadvokat
  • Du har kompetanse innen og erfaring fra flere av våre fagområder. Kjennskap til finansbransjen vil bli tillagt vekt.
  • Du har svært gode kommunikasjons- og formidlingsevner
  • Du har gode muntlige og skriftlige norsk- og engelskkunnskaper

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Videre er det viktig at du:

Foruten å være en dyktig jurist med god forretningsmessig forståelse er du en proaktiv problemløser som aktivt tar eierskap til saker som skal løses. Du er selvstendig, men liker også å arbeide som en del av et team. Du er fleksibel med gode samarbeidsevner.

Tilleggsinformasjon og rekrutteringsprosessen

Hvis du vil vite mer ta kontakt med Head of Legal, Hanne Cecilie Røed på
telefon 90 58 19 17.

Velkommen med din søknad sammen med CV og karakterutskrift så snart som mulig og senest innen 6. August.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS