ADVOKATJOBB:

VIL DU JOBBE I LANDETS HYGGELIGSTE OG STERKESTE FORNYBAR-MILJØ?

Søknadsfrist: Løpende

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer. Haavind dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester, og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv.

I Haavind har vi en tydelig visjon om å være advokatfirmaet for virksomheter i endring og digital utvikling. Gjennom en unik kombinasjon av tung juridisk ekspertise, solid bransjekunnskap og samfunnsforståelse bidrar vi til å skape merverdi for våre oppdragsgivere. Haavinds forretningsadvokater tilbyr bransjeledende rådgivning innen teknologi, bygg og anlegg, eiendom, energi, havbruk, samt olje og offshore. Vi er ett av landets høyest rangerte advokatfirma innenfor arbeidsrett, har en solid corporate-avdeling, samt et stort og anerkjent prosedyremiljø.

Haavind har i dag om lag 130 dyktige advokater og en proaktiv stab på 40 personer.


Søknadsfrist: Løpende


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Fornybar-teamet i Haavind er rangert som et av Norges ledende fagmiljø innen energirett og bistår flere av de store kraftforetakene med strategisk og juridisk rådgivning og tvisteløsning. Vi arbeider med mange av de største og mest spennende energisakene - prosjekter som er helt sentrale i det grønne skiftet i Norge.

Som del av teamet vårt kan du forvente interessante og varierte oppgaver. Vi håndterer komplekse rettssaker for alle instanser, og har prosedert flere av de prinsipielle høyesterettssakene på energiområdet de siste årene. Vi jobber også med både små og store transaksjoner og har det siste året gjennomført den største vannkrafttransaksjonen i Norge, i nyere tid. I tillegg gir vi løpende rådgivning til små og store kraftprodusenter, nettselskaper og alle andre aktører i energibransjen som bidrar til at vi har strøm i kontakten og likevel rent vann i elva.

Ønsker du å jobbe i et firma som verdsetter dyktighet, samarbeidsglede, engasjement og humor?

I Haavind mener vi at mangfold er en styrke og vi er opptatt av å ha et inkluderende miljø, med mennesker med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver.

Vi tror vi har det hyggeligste fornybarmiljøet i hele advokatbransjen. Det er mye engasjement og stå-på-vilje, og vi er en profesjonell, men uformell gjeng – med masse humor. Vi har jobbet sammen i lang tid og kunne ikke tenkt oss å være noe annet sted enn i Haavind. Vi trives så godt på jobb at til og med de internasjonale ratingbyråene har fått det med seg - Legal500 sier dette om fornybargruppen vår: «The lawyers at Haavind are very nice people with nice behaviour.»

Firmakulturen i Haavind vektlegger faglig utvikling, både gjennom oppgavene og sakene du får, gjennom fadderordningen og i tilbudene du får gjennom Haavindskolen, hvor vi har et eget utviklingsprogram for alle stillingsnivåer.

Lyst til å være med?

Vi vokser raskt og vil gjerne ha med oss flere flinke og engasjerte mennesker. Vi ser etter både nyutdannede og erfarne advokater. Det viktigste er at du er faglig dyktig og blir et bra medlem av laget vårt. Hvis du har erfaring, behøver erfaringen ikke være fra energirett. Vi bistår energibransjen på alle rettsområder, og du vil få mange muligheter til å utnytte både kompetansen du har og tilegne deg ny kunnskap.

Ved spørsmål kontakt:

Kristine Lloyd
HR-direktør
Telefon: +47 451 06 785
Epost: k.lloyd@haavind.no

Aksel Tannum
Partner
Telefon: +47 900 22 765
Epost: a.tannum@haavind.no

Powered by Labrador CMS