ADVOKATJOBB:

Ønsker du å jobbe i et av Norges fremste team innen M&A?

Søknadsfrist: Snarest

M&A-teamet i Haavind består av over 25 advokater. Vi fokuserer på bransjer og jobber tett med kundene og resten av firmaet. Teamet er en sammensveiset gjeng, som deler kunnskap, spiller hverandre gode, brenner for faget og går "all in" for sine kunder. Verdiene dyktighet, samarbeidsglede, engasjement og humor preger hverdagen. Vi mener at mangfold er en styrke og er opptatt av å ha et inkluderende miljø, med mennesker med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver.


Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/-fullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

HAAVINDS M&A-TEAM OPPLEVER ØKT OPPDRAGSMENGDE OG TRENGER FLERE KLOKE HODER MED PÅ LAGET!

Ønsker du å jobbe med et av Norges fremste team innen M&A?

M&A-teamet i Haavind har jobbet med noen av de største og mest kompliserte transaksjonene i Norge de seneste årene. Vi bistår industrielle og private equity-aktører med oppkjøp, salg, investeringer og samarbeidsprosjekter. I team med kunden, er vi aktive rådgivere innen børsnoteringer og oppkjøp fra børs.

For å gi ett innblikk i hvordan det er å arbeide med M&A hos oss, har vi har stilt Herman Stieng og Louise Heffermehl et par spørsmål om stort og smått.

Kan dere fortelle litt om hva som gjør deres jobb spennende?

- Som advokatfullmektig i M&A-teamet i Haavind får du være med på store og komplekse transaksjoner for aktører i inn- og utland. Det er utrolig spennendende og lærerikt å få være involvert i hele transaksjonen fra A til Å, forteller Louise.

- Det som gjør min hverdag spennende – og det tror jeg er beskrivende for mange i Haavind, er at du får mye ansvar og tillit tidlig. Du er med som en del av kundeteamet fra dag én og du får selvstendig ansvar for utvalgte områder, slik at du virkelig får prøvd deg. Samtidig jobber vi i team, så det alltid er folk å spørre, det er mye sparring og masse humor underveis. Rammene er trygge, det er lave terskler, stor takhøyde og god oppfølging fra de som er mer erfarne. Det gjør at man bygger selvtillit og raskt får mestringsfølelse., fortsetter hun.

- Det er utrolig gøy å jobbe med flinke og hyggelige kollegaer i et anerkjent fagmiljø og å bistå noen av de største selskapene i Norge med verdiskapning og tilpasning til fremtidens utfordringer, legger Herman til.

Hvordan jobber dere med faglig utvikling?

- Faglig dyktighet er helt sentralt i alt vi gjør i Haavind. Det forventes at du tar en aktiv rolle i egen utvikling helt fra start, forteller Herman. I tillegg til læringen du får gjennom å jobbe på oppdrag for våre kunder, er et bredt spekter av kurs og tilbud tilgjengelig gjennom Haavindskolen. Kursene dekker juridisk fagkompetanse, men også digital kompetanse og prosjektmetodikk. I tillegg er det kurs med et mer kommersielt fokus og skreddersydde utviklingsprogram for alle nivåer. Samlet oppnår du en bred kompetanse som gjør deg godt skolert for å bli en troverdig, effektiv og tillitsvekkende rådgiver.

Hvorfor er Haavind en attraktiv arbeidsgiver for deg?

- Det er også mye fokus på kontinuerlig utvikling av Haavind som firma, forteller Louise. Utover oppgavene og sakene jeg jobber på for kunder har jeg vært involvert i flere digitaliseringsprosjekter. I Haavind er det en stor appetitt og en fremoverlent holdning til det å ta i bruk ny teknologi, se etter nye og bedre måter å gjøre ting på. At det er en innovativ kultur, vilje og evne til å tenke nytt, gjør at Haavind er en spennende og attraktiv arbeidsgiver. For meg er det viktig at vi ikke bare henger med – men er ledende på teknologi og trender som er utslagsgivende for våre kunder og de markedene vi opererer i.

Ønsker du å jobbe med Herman og Louise i et av Norges fremste team innen M&A?

Vi ser både etter deg som er nyutdannet eller advokater-/fullmektiger med et par års erfaring.

Vi kan tilby deg:

  • Et sterkt fagmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Målrettet karriereutvikling, individuell karriereplan og god oppfølgning
  • Tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer
  • Et utrolig hyggelig arbeidsmiljø
  • Splitter nye, moderne kontorer sentralt i Vika
  • Et spennende firma i vekst og utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser

Dersom dette høres spennende ut er kanskje du vår nye kollega?

Vi behandler søknader fortløpende og anbefaler deg å søke så snart som mulig.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Ellen S. Ulriksen, Partner, + 47 975 05 432, e.ulriksen@haavind.no

Ida Gjestrud, HR-rådgiver, + 47 415 19 982, i.gjestrud@haavind.no

Powered by Labrador CMS