ADVOKATJOBB:

Advokat/-fullmektig til bank og finans + ESG

Søknadsfrist: 31. august

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer. Haavind dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester, og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv.

I Haavind har vi en tydelig visjon om å være advokatfirmaet for virksomheter i endring og digital utvikling. Gjennom en unik kombinasjon av tung juridisk ekspertise, solid bransjekunnskap og samfunnsforståelse bidrar vi til å skape merverdi for våre oppdragsgivere. Haavinds forretningsadvokater tilbyr bransjeledende rådgivning innen teknologi, bygg og anlegg, eiendom, energi, havbruk, samt olje og offshore. Vi er ett av landets høyest rangerte advokatfirma innenfor arbeidsrett, har en solid corporate-avdeling, samt et stort og anerkjent prosedyremiljø.

Haavind har i dag om lag 130 dyktige advokater og en proaktiv stab på 40 personer. Nesten halvparten av Haavinds partnere har møterett for Høyesterett.


Søknadsfrist: 31. august


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/-fullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi søker advokat/-fullmektig til vårt bank- og finansteam som også skal jobbe med ESG

Advokatfirmaet Haavinds bank- og finansgruppe vokser raskt og opplever en stadig større oppdragsmengde, blant annet innen bærekraftig finansiering. Vi ønsker derfor å styrke laget med en dyktig advokatfullmektig og / eller advokat med interesse for bank og finans, men som også skal spille en nøkkelrolle inn mot ESG.

Som advokat og advokatfullmektig hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med praktiske og aktuelle problemstillinger innen generell bank- og finansrett, kontraktsrett, panterett, garantirett, pengekravsrett, insolvensrett og restrukturering.

I tillegg skal du bidra inn i Haavinds ESG-satsning både i form av praktisk rådgivning ut mot kunder og ved deltakelse i arrangementer, artikkelskriving og som bidragsyter i ESG-arbeidet.

For oss er det viktig at våre nye teammedlemmer får både bredde og dybde, slik at en del av arbeidet vil være innen andre fagområder enn bank- og finans, som for eksempel insolvens eller fornybar energi.

Vi søker deg som:

 • er ambisiøs, faglig sterk og har god kommersiell forståelse,
 • har stor arbeidskapasitet,
 • er en lagspiller med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner,
 • har godt humør,
 • har gode engelskkunnskaper, da en stor del av vår rådgivning foregår på engelsk.

Vi kan tilby:

 • et sterkt fagmiljø,
 • utfordringer og gode muligheter for utvikling også utover bank- og finansområdet,
 • god oppfølging og målrettet karriereutvikling,
 • tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer,
 • et spennende firma i vekst og utvikling,
 • konkurransedyktige betingelser.

Som vår nye medarbeider blir du en del av et sterkt fagmiljø og vil få utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver, god oppfølgning, frihet under ansvar, spennende kunder og Haavinds unike og sosiale miljø der det er svært lett å trives og utvikles. Du vil også være en sentral medspiller og bidragsyter til gruppens videre vekst og utvikling.

Både nyutdannede jurister og erfarne advokater oppfordres til å søke. Tiltredelse etter avtale.

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med leder for bank- og finansgruppen Hans-Christian Donjem på epost hc.donjem@haavind.no eller telefon 950 54 868.

Har du spørsmål til søknadsprosessen, ta gjerne kontakt med Ida Gjestrud på epost i.gjestrud@haavind.no eller telefon 415 19 982.

Søknader behandles fortløpende.

Powered by Labrador CMS