ADVOKATJOBB:

Advokat eller advokatfullmektig
EU- og konkurranserett

Søknadsfrist: Løpende

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer. Haavind dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester, og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv.

I Haavind har vi en tydelig visjon om å være advokatfirmaet for virksomheter i endring og digital utvikling. Gjennom en unik kombinasjon av tung juridisk ekspertise, solid bransjekunnskap og samfunnsforståelse bidrar vi til å skape merverdi for våre oppdragsgivere. Haavinds forretningsadvokater tilbyr bransjeledende rådgivning innen teknologi, bygg og anlegg, eiendom, energi, havbruk, samt olje og offshore. Vi er ett av landets høyest rangerte advokatfirma innenfor arbeidsrett, har en solid corporate-avdeling, samt et stort og anerkjent prosedyremiljø.

Haavind har i dag om lag 130 dyktige advokater og en proaktiv stab på 40 personer. Nesten halvparten av Haavinds partnere har møterett for Høyesterett.


Søknadsfrist: Løpende


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/
advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Konkurranserettsteamet i Haavind opplever økt oppdragsmengde og søker en ny advokat eller advokatfullmektig for å styrke teamet. Våre fageksperter er rådgivere for norske og internasjonale selskaper innenfor alle deler av EU/EØS- og konkurranseretten. I et marked i omfattende endring og digital utvikling, vil du få en unik mulighet til å jobbe med praktiske og aktuelle problemstillinger innen konkurranserett og statsstøtte, EU/EØS-rett og handelsrett.

Vi er opptatt av å forstå kundenes markeder og samarbeider tett med våre bransjespesialister. Vi ser etter deg som har mye engasjement, god kommersiell forståelse, gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og ikke minst godt humør.

Vi tror på personlig og faglig utvikling, utfordrer våre kolleger til å holde seg oppdatert på bransje og fag, og samarbeider tett med Haavinds øvrige faggrupper. Med noen av landets sterkeste bransje- og fagmiljøer som kolleger vil du bli involvert i nyskapende, spennende og krevende saker.

En stor del av oppdragene har engelsk som arbeidsspråk, og gode engelskferdigheter er derfor nødvendig.

I Haavind er vi bevisste og stolte av vår kultur som kjennetegnes av våre kjerneverdier engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor. I hverdagen er vi uformelle, men profesjonelle. Vi mener at mangfold er en styrke og er opptatt av å ha et inkluderende miljø, med mennesker med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver.

Vi ser etter deg som:

 • er nyutdannet jurist med spesialisering innenfor EU- og konkurranserett eller har arbeidserfaring på dette området
 • kan vise til gode akademiske resultater
 • kommuniserer godt – også på engelsk
 • har gode analytiske evner og et kommersielt tankesett
 • er fleksibel og serviceinnstilt
 • er engasjert og ønsker å ta del i firmautviklingen
 • kjenner deg igjen i Haavinds verdier – har en positiv holdning, spiller andre gode og er lite selvhøytidelig
 • kan bidra til å øke mangfoldet blant våre ansatte

Vi kan tilby deg:

 • et sterkt fagmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • målrettet karriereutvikling, individuell karriereplan og god oppfølgning
 • tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer
 • et utrolig hyggelig arbeidsmiljø
 • et spennende firma i vekst og utvikling
 • konkurransedyktige betingelser

Vi behandler søknader fortløpende, og anbefaler deg til å søke så snart som mulig. Tiltredelse etter avtale. Send oss din søknad og CV i dag!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kristine Lloyd
HR-direktør
+47 45 106 785
k.lloyd@haavind.no

Simen Klevstrand
Partner
+47 980 76 340
s.klevstrand@haavind.no

Powered by Labrador CMS