ADVOKATJOBB:

Vi søker advokat/advokatfullmektig til vår IPT-avdeling

Søknadsfrist: 17. juni

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.


Søknadsfrist: 17. juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

DLA Piper opplever en stadig økende oppdragsmengde både fra internasjonale og norske kunder, og vi ønsker å styrke vårt team innenfor immaterialrett, teknologi og personvern. Vi ser etter en til to advokater/advokatfullmektiger med fortrinnsvis 2 - 5 års erfaring fra privat eller offentlig virksomhet/tilsyn, eksempelvis Datatilsynet eller Patentstyret. Erfaring med beskyttelse og forvaltning av immaterielle rettighetsporteføljer vil være en fordel.

En betydelig del av arbeidet innenfor våre fagfelter, for våre kunder og i samarbeidet med våre kollegaer skjer på engelsk, og engelsk som arbeidsspråk må derfor beherskes, både muntlig og skriftlig.

Vårt team er en integrert del av DLA Pipers internasjonale faggruppe, som er et av de største og fremste fagmiljøene i verden innenfor immaterialrett, teknologi og personvern. Vi yter bistand og strategisk rådgivning innen de fleste sektorer og bransjer, og bistår mange av de ledende globale teknologiselskapene innenfor digital transformasjon, samt multinasjonale aktører med omfattende porteføljer av immaterielle rettigheter. Teamet har bred erfaring med etablering og beskyttelse av alle typer IP-rettigheter, og er spesialiserte innen kontraktsutarbeidelse og forhandlinger knyttet til bruk eller overdragelse av slike rettigheter, og da særlig inngåelse av lisensavtaler, samt forskning og utviklingssamarbeid. Vi er også involvert i ulike innovasjonsklynger og bistår aktører som er helt fremst når det gjelder teknologisk utvikling og innovasjon innen blant annet helse- og velferdsteknologi, finans, forsikring og tradisjonell retail.

I tillegg har vi en betydelig oppdragsmengde innen personvern / GDPR for både offentlig og privat sektor.

Vi tilbyr:

  • Et internasjonalt fagmiljø og et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø
  • Selvstendige oppgaver fra første dag, med støtte og veiledning fra gode og erfarne kollegaer
  • Unike opplæringsprogrammer i DLA Piper hvor du får opplæring og trening sammen med kollegaer fra andre land med dertil hørende muligheter for å bygge internasjonale nettverk
  • Mulighet for secondments av kortere varighet utenfor Norge
  • Faglig og personlig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser

Hos DLA Piper har den enkelte ansatte innflytelse, og det er rom for å være seg selv. Vi vet at mangfold ikke bare gjør oss sterkere, men også mer innovative og kreative, hvilket gjør oss i stand til å hjelpe klientene våre på en bedre måte. Arbeidsmiljøet og kulturen vår er inkluderende, og vi ønsker størst mulig mangfold.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Advokat og partner Petter Bjerke på telefon 90 60 77 08

Head of HR Christine Lykka på telefon 41 91 66 57

Søknadsfrist 17. juni.

Powered by Labrador CMS