ADVOKATJOBB:

Advokatfullmektig / advokat - bank, finans og finansregulatorisk

Søknadsfrist: Snarest

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.


Søknadsfrist: Snarest og senest 29. september


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig/advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi søker advokatfullmektiger/advokater til vårt fagmiljø innenfor bank, finans og finansregulatorisk.

Vi har behov for flere advokatfullmektiger/advokater til vårt fagmiljø innen bank, finans og finansregulatorisk.

Vi ser etter både nyutdannede og kandidater med litt erfaring innen de nevnte fagområder.

DLA Piper opplever en stadig økende oppdragsmengde fra våre norske og internasjonale kunder innen de nevnte fagområder. Vi søker derfor nyutdannede jurister og advokater med noen års erfaring som ønsker å jobbe innenfor området bank og finans med finansiering og finansregulatorisk rådgivning. Vi opplever ofte at vår hverdag er hektisk og til tider uforutsigbar, hvor evne til omstilling og fleksibilitet veier tungt. Våre advokater arbeider tett og internasjonalt med kollegaer i andre land i ett av verdens største og ledende advokatfirma og i tverrfaglige team hvor det utveksles erfaringer og metodikk. Vi har også et eget nordisk bank/finans/finansregulatorisk team. Vi arbeider for banker, finansforetak, betalingsforetak, låneformidlingsforetak, verdipapirforetak, fond og andre regulerte foretak. Vi vil derfor vektlegge relevant erfaring med finansiering og finansregulatorisk rådgivning, evne til å arbeide selvstendig og godt på norsk og engelsk, ønsker om å jobbe i team med kunder og kollegaer i inn- og utland, ofte under tidspress og med store, komplekse og internasjonale kontrakter.

Vi ser etter kandidater med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Faglig interessert med genuin interesse for bank og finans
 • Positiv og løsningsorientert
 • Handlekraftig, proaktiv og analytisk
 • Gode samarbeidsevner
 • Solid formidlingsevne med gode norsk- og engelskkunnskaper

Vi tilbyr:

 • Ansvar og selvstendige oppgaver fra første dag
 • Et internasjonalt, fremoverlent og fremgangsrikt arbeidsmiljø
 • Delta i ett av verdens største advokatnettverk for finansadvokater hvor man får kollegaer i over 40 kontorer rundt omkring i verden
 • Delta i DLA Piper sin kontinuerlige pågående utdannelsesprogram for finansadvokater som omfatter ukentlige seminarer, kurs og veiledning i internasjonal finansrett, strukturer og dokumentasjon.
 • God støtte fra hyggelige kollegaer
 • Fokus på faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte partner Børge Grøttjord på borge.grottjord@dlapiper.com eller Head of HR, Christine Lykka,
på telefon 419 16 657.

Søknadsfrist snarest. Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.

Hos DLA Piper har den enkelte ansatte innflytelse og det er rom for å være seg selv. Vi vet at mangfold ikke bare gjør oss sterkere, men også mer innovative og kreative, og gjør oss i stand til å hjelpe klientene våre på en bedre måte. Arbeidsmiljøet og kulturen vår er inkluderende, og vi ønsker størst mulig mangfold.

Powered by Labrador CMS