ADVOKATJOBB:

CLP søker advokatfullmektig/advokat innen finansregulatorisk og private equity

Søknadsfrist: 21. juni

Fordi det er forskjell på mennesker, er det forskjell på advokater – og advokatfirmaer. CLP er et effektivt og eksklusivt alternativ til de største advokatfirmaene. Et alternativ der engasjementet er personlig og prosessene preget av svært høy kvalitet.

Vi mener at de beste resultatene kommer når vi jobber tett sammen med kundene våre. Vi er overbevist om at dette gjør CLP bedre rustet til å bistå våre oppdragsgivere i en stadig mer kompleks hverdag, både rettslig og forretningsmessig.

Vi er om lag 45 advokater som arbeider ved vårt kontor i Oslo. Våre kjerneområder er Corporate, Næringseiendom, Tvisteløsning og Teknologi/IPR. Corporate-området vårt omfatter Bank og finans, Capital Markets, Corporate/M&A, Fornybar energi og kraft, Private Equity og Retail.

Våre kunder er norske og utenlandske næringsdrivende og investorer. CLP har et stort nettverk i Norge og utlandet.

CLP rangerer høyt i flere nasjonale og internasjonale kåringer.

Det er lønnsomt å samarbeide med CLP.


Søknadsfrist: 21. juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokatfullmektig/advokat - finansregulatorisk og private equity

Type stilling: Fast


Søk på stillingen her


Vi søker en advokatfullmektig/advokat som skal arbeide i vår corporate-avdeling, i hovedsak innenfor området Private Equity. Vi ser etter deg som ønsker spennende arbeidsoppgaver knyttet til finansregulatoriske rammebetingelser og avtaleverk for private equity- og venture capital-fond og andre aktører innen finansiell sektor. Hos oss vil du bli del av et av Norges beste juridiske fagmiljøer innenfor private equity og venture capital, og få muligheten til å arbeide med ledende norske og utenlandske investeringsselskaper, grunder-miljøer, fond, investorer og tilretteleggere.

CLP jobber spesielt mye med bransjer som software, teknologi, private equity/venture capital, sjømat og akvakultur, fornybar energi og andre viktige fremtidsrettede bransjer for Norge. Vi er om lag 45 advokater som arbeider ved vårt kontor i Oslo. Våre kjerneområder er Corporate, Næringseiendom og Tvisteløsning. Corporate-avdelingen vår omfatter Bank og finans, Capital Markets, Corporate/M&A, Fornybar energi og kraft, Private Equity, Retail og Teknologi og media.

Vi ser derfor etter deg som:

  • Har noen års erfaring fra privat eller offentlig sektor og har interesse for fagområdene finansregulatorisk og/eller private equity/venture capital
  • Liker å jobbe i team, men også gjøre selvstendige vurderinger
  • Er strukturert og ansvarsfull
  • Behersker godt både norsk og engelsk som arbeidsspråk

Vi kan tilby:

  • Gode betingelser og arbeidsforhold
  • Engasjerte og dyktige kollegaer
  • En flat struktur med stor delaktighet i prosjekter
  • Et svært godt arbeidsmiljø
  • Satsing på de ansatte og egenutvikling

Vårt team og arbeidsmiljø:

Vi er alltid på jakt etter nye lagspillere som kan bidra til gode resultater for våre kunder. Som advokat i CLP vil du bli del av et allsidig og imøtekommende team bestående av høyt kvalifiserte problemløsere. Du vil få anledning til å arbeide med spennende og varierte oppdrag for både norske og internasjonale kunder innenfor våre kjerneområder, og samtidig utvikle deg til å bli en svært god advokat.

Kontaktperson:

Christine Berg, HR- og administrasjonssjef Telefon 950 85 575

Powered by Labrador CMS