ADVOKATJOBB:

Vi søker advokat/advokatfullmektig til vår avdeling for skatt og avgift

Søknadsfrist: Løpende

Brækhus startet i 1929 med forretningsjus og eiendom, og vi har videreutviklet vår kompetanse i tiår etter tiår. Vår lange historie gjør at vi ikke blir skremt av store utfordringer.

Vi er i dag et nytenkende firma og våre klienter er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har klienter fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Alle firmaer har sin egen, interne kultur. I Brækhus har vi det gøy på jobben, og vi jobber sammen som et lag. Laget har gode, men forskjellige spillere som løfter hverandre. Dette kaller vi Brækhus-sjela – arbeidsglede og lagarbeid med et kompromissløst krav til faglig spisskompetanse. Vi har stor respekt for våre klienter og vi lytter til våre klienters behov. Basert på dette, og vår egen firmakultur, ønsker vi å bidra til å skape gode resultater og klientopplevelser slik at de varige relasjonene oppstår.


Søknadsfrist: Løpende


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi er i stadig utvikling – vi nå søker advokat/advokatfullmektig med
2-3 års erfaring innen skatterett.

Brækhus’ avdeling for skatt og avgift

Vår skatte- og avgiftsavdeling bistår både norske og utenlandske virksomheter. Våre advokater jobber bredt innenfor skatteretten, og som advokat hos oss arbeider du med strategisk skatte- og avgiftsrådgivning, transaksjoner, klagesaker, og skattetvister for klagenemnd og domstolene. Brækhus har et sterkt internasjonalt fokus og tilstedeværelse gjennom våre samarbeid med Meritas, Crowe Global og Andersen Global. Våre advokater har omfattende erfaring innen nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift, særavgifter og regnskapsrett.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en faglig sterk advokat/advokatfullmektig med 2-3 års erfaring. Du har en interesse for skatterett, med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. Foruten faglig styrke er det en fordel med erfaring fra et eller flere av de følgende områdene:

  • Norsk og internasjonal bedriftsbeskatning
  • Eiendomstransaksjoner og strukturering av eiendomsutviklingsprosjekter
  • Egenkapitaltransaksjoner, herunder fisjoner og fusjoner
  • Generasjonsskifter

Videre er du er en serviceinnstilt lagspiller som også arbeider godt selvstendig, og som tar stolthet i å levere fra deg et produkt av høy kvalitet.

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss får du arbeide med interessante og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig kunnskapsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å bygge kompetanse, bransjekunnskap og karriere, og du blir en del av et dynamisk firma preget av inkludering og samarbeid, med et ønske om å utvikle alle våre ansatte. Du vil arbeide i team med hyggelige, dedikerte og engasjerte kolleger med spisskompetanse innen sine fagfelt, og du vil ha utstrakt kundekontakt og ansvar. Gjennom tett oppfølging hjelper vi deg å identifisere og videreutvikle dine styrker uansett hvor du befinner deg i karriereløpet. Vårt interne utviklingsprogram Brækhus-skolen gir deg gode vekstmuligheter innen ditt virksomhetsområde.

Hvem er vi?

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fag- og bransjeområder. Vi bistår norske, utenlandske, store og mellomstore virksomheter, innenfor både offentlig og privat sektor. Vi har sterk internasjonal tilstedeværelse, tilknytning og kompetanse gjennom våre samarbeid med Meritas, Crowe Global og Andersen Global. I Brækhus er vi tydelige, konstruktive og ansvarlige i vår rådgivning og vi stiller høye krav til faglig nivå. En av våre viktigste verdier er at genuin trivsel på jobb får frem det beste i våre medarbeidere, som også fører til høy kvalitet i arbeidet.

Vil du bli en av Team Brækhus?

Send oss din søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift.

Vi behandler søknader og inviterer til intervju fortløpende.

Som arbeidsgiver, samfunnsaktør og tjenesteleverandør har Brækhus fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer derfor til mangfold blant søkere til våre stillinger.

Har du spørsmål?

Du er velkommen til å kontakte avdelingsleder for skatt og avgift Nils Eriksen eller administrasjonssjef Ingrid Lindholm.

Kontakt oss

OSLO, +47 23 23 90 90, Roald Amundsens gate 6 Postboks 1369 Vika, 0114 Oslo post@braekhus.no

Brækhus Advokatfirma samarbeider med Andersen Global, Crowe og Meritas Law Firms Worldwide i Norge.

Powered by Labrador CMS