ADVOKATJOBB:

Er du vår nye advokat innen personvern og informasjonssikkerhet?

Søknadsfrist: 30. november

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset i Oslo. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fag- og bransjeområder. Vi bistår store og mellomstore virksomheter over hele landet, innenfor både offentlig og privat sektor. Våre oppdrag omfatter alt fra løpende daglig problemløsning til komplekse utfordringer som krever langsiktig strategisk planlegging. Brækhus en sterk internasjonal tilstedeværelse gjennom våre samarbeid med Meritas, Crowe Global og Andersen Global. Hos oss får du arbeide med interessante og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig kunnskapsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å bygge spesialistkompetanse, bransjekunnskap og karriere, og du blir en del av et dynamisk firma preget av inkludering og samarbeid. Hos oss arbeider du i team med hyggelige, dedikerte og engasjerte kolleger. Du får også utstrakt kundekontakt og ansvar. Gjennom tett oppfølging hjelper vi deg å identifisere og videreutvikle dine styrker uansett hvor du befinner deg i karriereløpet.


Søknadsfrist: 30. november


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

SVi satser videre og opplever stor etterspørsel etter våre tjenester / pågang av spennende oppdrag. Ønsker du å arbeide for ledende norske og internasjonale teknologibedrifter, er advokat eller senioradvokat og har erfaring og faglig tyngde innen personvern og informasjon sikkerhet? Da kan dette være en unik mulighet for deg.

Vår avdeling for Teknologi, Industri og Handel består av advokater med et genuint engasjement for teknologi, innovasjon og digitalisering. Vi har stor interesse for teknologien klientene våre arbeider med. Det gir oss energien til å lære og yte det lille ekstra i prosjektene vi er involvert i. Vi arbeider med mange spennende klienter og prosjekter, og våre spesialister innen personvern og informasjonssikkerhet jobber med alt fra overføring av personopplysninger, personvernkonsekvensvurderinger (DPIA) og risikovurderinger, compliance, gransking og risikostyring, håndtering av sikkerhetsbrudd, regulatoriske krav til informasjonssikkerhet, sikkerhetstesting, personvernombud som tjeneste etc. Du vil få muligheten til å bygge spesialistkompetanse mens du lærer av de beste i bransjen. Vi har et sterkt fagteam og som er anerkjent som et av de ledende miljøene innen teknologi i advokatkåringer både i Norge og internasjonalt.

Vi ser etter deg som:

 • Har 3-5 års erfaring som advokat innen personvern og informasjonssikkerhet (GDPR)
 • Er faglig sterk og har stort engasjement for fagområdet
 • Har god forretningsforståelse, har en kommersiell tankegang og liker å bygge relasjoner
 • Er analytisk, strukturert og motiveres av å ha ansvar
 • Har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk
 • Liker å ta i et tak
 • Er en lagspiller som trives å jobbe både selvstendig og i team / som trives med å gjøre selvstendige vurderinger

Vi tilbyr:

 • Et sterkt fagmiljø og meget gode utviklingsmuligheter
 • Hyggelige, engasjerte og kompetente kolleger og et svært godt sosialt og inkluderende miljø
 • Fokus på spesialisering
 • Spennende, fleksibel og variert arbeidshverdag
 • En arbeidsgiver som tilrettelegger for en god balanse mellom arbeid og fritid
 • Fine lokaler midt i Oslo

Lønn og tiltredelse etter avtale.

Har du spørsmål om stillingen eller til søknadsprosessen, ta kontakt med:

Christian Bendiksen, Avdelingsleder Teknologi, Industri og Handel, bendiksen@braekhus.no, 918 52 246

Vil du bli en av Team Brækhus? Da ser vi frem til å motta din søknad. Søknader behandles fortløpende.

Som arbeidsgiver, samfunnsaktør og tjenesteleverandør har Brækhus fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Powered by Labrador CMS