LEDIG STILLING:

Foto:

Haavind inntar Nord-Norge for vår nye storsatsning! Vil du være med?

Søknadsfrist: Snarest

Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer med ca. 160 advokater. Vårt bransjefokus, kombinert med spesialiserte advokater innen 22 fagområder, gir oss en unik posisjon til å håndtere juridiske problemstillinger for offentlige og private virksomheter. Kundelisten vår består av noen av Norges største selskaper, samt statlige og kommunale foretak. Organiseringen av virksomheten etter fag og bransje gjør det enkelt å tilby tjenester som arbeidsrett, corporate og tvisteløsning på tvers av bransjer og sektorer.

Les mer om oss her.

Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted: Bodø

Jobbtype: Fast/ Heltid

Type stilling: Advokat/ advokatfullmektig

Antall stillinger: Flere


SØK STILLINGEN HER

Advokat/-fullmektig i Bodø.

Nordland er en region i sterk vekst, med et aktivt og ekspanderende næringsliv. Haavind har lenge hatt gode relasjoner i nord, og ønsker nå å være enda tettere på våre kunder - og være der det skjer. Denne sommeren åpner vi et eget Bodø-kontor og ønsker deg med på laget!

Vi ser etter flere kloke hoder som sammen vil utgjøre Haavinds Bodø-kontor. Uavhengig av om du er nyutdannet eller har erfaring, ønsker vi å høre fra deg. Det viktigste er at du er faglig dyktig, opptatt av å finne gode løsninger for våre kunder og at du ønsker å være en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet i Haavind! Vi søker særlig etter deg som har en brennende interesse for (og gjerne erfaring med) enten selskapsrett, eiendom, fiskeri og havbruk, offshore, energi eller entreprise.

Som et av Norges ledende fullservice advokatfirma, dekker vi alle forretningsjuridiske og offentligrettslige områder. Vi har oppdrag for norske og internasjonale foretak, forvaltningsmiljøer, statsetater, kommuner og nærings- og interesseorganisasjoner. Haavind har også et av Norges sterkeste miljøer innen prosedyre og tvisteløsning, og håndterer årlig et stort antall prosessoppdrag for Høyesterett, lagmannsrett, tingrett og voldgift.

Vi er stolte av å ha sterke fagmiljøer, og satser på våre dyktige medarbeidere. Firmakulturen i Haavind vektlegger faglig utvikling, både gjennom oppgavene og sakene du får, gjennom fadderordningen og i tilbudene du får gjennom Haavindskolen, hvor vi har et eget utviklingsprogram for alle stillingsnivåer. I tillegg kan vi by på bransjens hyggeligste arbeidsmiljø!

Vi er overbevist om at mangfold gjør oss bedre og vi er opptatt av å ha et inkluderende arbeidsmiljø, hvor mennesker med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver spiller hverandre gode. Dyktighet, samarbeidsglede, engasjement og humor er verdier som gjennomsyrer alt vi gjør og er tydelig til stede i arbeidshverdagen. Vi er en profesjonell, men uformell gjeng – med masse humor!

Så – vil du være med oss på Bodø-eventyret? Vi går en spennende tid i møte og gleder oss til å få et solid fotfeste i nord. Ikke bare kan vi tilby flotte, kontorer sentralt i hjertet av Bodø, vi kan også tilby et knallbra faglig og sosialt arbeidsmiljø, en hverdag fylt av spennende og varierte oppgaver, sammen med en god dose faglige utfordringer. Og ikke minst vil du ha 200 dyktige og engasjerte kollegaer og støttespillere i ryggen.

Høres dette ut som noe for deg? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg! Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Søknader behandles fortløpende, og vi anbefaler deg å søke så snart som mulig. Vi åpner dørene i august, men er fleksible når det gjelder tiltredelsestidspunkt.

Noe reising til hovedkontoret i Oslo må påregnes, da vi er opptatt av at alle ansatte blir godt integrert i både arbeidsmiljøet og Haavind-kulturen.

Spørsmål om stillingen: 

Partner Bjørn Sørgård 
E-post: b.sorgard@haavind.no 
Telefon: +47 970 89 528

Senior HR- rådgiver Ida Gjestrud
E-post: i.gjestrud@haavind.no 
Telefon: +47 415 199 82

Powered by Labrador CMS