ADVOKATJOBB:

Advokater | Advokatfullmektiger | Entreprise | SANDS Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Vi er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Ålesund, Tromsø og Tønsberg.

Våre 150 advokater arbeider på tvers av kontorene, noe som gir våre klienter både et lokalt kontaktpunkt samt full tilgang til firmaets samlede kompetanse og erfaring.


Les mer om oss:
www.sands.no


Søknadsfrist:
Snarest


Arbeidssted:
Bergen

Jobbtype: Advokat / Advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

SANDS er i vekst. Til vårt kontor i Bergen ser vi etter flere advokater og advokatfullmektiger med interesse for entrepriserett og konfliktløsning/prosedyre. Du kan ha erfaring og en etablert fagprofil med relevant spisskompetanse, eller du kan være nyutdannet jurist med ambisjoner om å bli forretningsadvokat.

Hos oss blir du en del av et av landets største og tyngste fagmiljøer for entrepriserett. Vi arbeider med hele livssyklusen i et entrepriseprosjekt, fra kontraktsinngåelse og forhandlinger til sluttoppgjør, konfliktløsning og prosedyre for domstolene. Vi bistår ledende entreprenører, byggherrer, leverandører og rådgivningsfirmaer, samt internasjonale aktører som ønsker å ta en posisjon i det norske markedet. Våre advokater har også vært sentrale i utvikling og modernisering av norsk entrepriserett.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har noen års relevant arbeidserfaring, og deg som er nyutdannet med særlig interesse og motivasjon for entreprise. Du har sterke faglige kvalifikasjoner og klare ambisjoner om å videreutvikle deg i faget.

Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for jussens kommersielle sider og næringslivets forretningsmessige problemstillinger.

Som person er du nøyaktig, strukturert og engasjert, og du gir det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du bidrar til et positivt arbeidsmiljø rundt deg.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du en del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et ledende faglig kompetansemiljø. Vi har en flat struktur, og du får gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.

SANDS er ledende innen entrepriserett på Vestlandet, med en stor gruppe advokater og advokatfullmektiger som jobber fulltid med flere av de største bygge- og anleggsprosjektene i regionen.

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Søknad og prosess

Søknadsfrist: Snarest.
Tiltredelse og betingelser etter nærmere avtale.

Vil du vite mer?

Har du spørsmål om stillingene, er du velkommen til å kontakte Alf Johan Knag | ajk@sands.no | +47 419 16 709 eller Tor André Farsund Ulsted | tau@sands.no | +47 970 83 275

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-konsulent Marita Buer | mbu@sands.no | +47 22 81 45 39

Powered by Labrador CMS