ADVOKATJOBB:

Er du en erfaren eller nyutdannet jurist og har lyst på nye utfordringer? Da har vi jobben for deg!

Søknadsfrist: 5. juni

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene våre og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for oss å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. Vi støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer.

Søknadsfrist: 5. juni

Arbeidssted: Stavanger

Jobbtype: Advokat / Advokatfullmektig

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Arbeidsgiver: BDO AS
Stillingstittel: Advokat / Advokatfullmektig
Frist: 05.06.2023
Ansettelsesform: Fast

Er du en erfaren eller nyutdannet jurist og har lyst på nye utfordringer? Da har vi jobben for deg!

BDO Advokater er et av Norges raskest voksende advokatfirmaer, og vi søker derfor etter flere kollegaer til vårt kontor i Stavanger. BDO Advokater i Stavanger er en del av regionen SørVest som består av femten advokater/advokatfullmektiger. Vårt team i Stavanger består i dag av åtte hyggelige og kompetente medarbeidere som håper at du vil være med på laget. Hos oss kan du forvente deg en spennende og utfordrende arbeidshverdag, og du vil bli gitt muligheten til å utvikle din faglige kompetanse i tett samarbeid med dyktige og erfarne advokater, økonomer og rådgivere.

BDO Advokater består av over 100 ansatte fordelt på kontorer i Stavanger, Oslo, Trondheim, Kristiansand, Egersund, Tromsø, Bergen og Moss. BDO Advokater har spesialkompetanse innen skatt, avgift, M&A, selskapsrett og forretningsjus, og yter rådgivning til klienter innenfor de fleste bransjer. Sammen med våre kollegaer i revisjon, consulting og business services vil du få mulighet til å levere verdiskapende tjenester på tvers av våre fagområder og dermed bygge en tverrfaglig kompetanse.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

I rollen som advokat/advokatfullmektig vil du blant annet jobbe med generell forretningsjus, selskapsrett og kontraktsrett, M&A transaksjoner, arv- og generasjonsskifte, fast eiendom, mva og skatterett. Oppgavene er varierte og utfordrende, og vi er helt sikre på at du vil få en spennende arbeidshverdag hos oss. Mulighetene er mange både for deg som vil ta et skritt videre i karrieren, og deg som er i oppstartsfasen. Dine ansvarsområder vil tilpasses etter om du er nyutdannet eller har arbeidserfaring.

Vi ser for oss at du:

 • har master i rettsvitenskap.
 • god forståelse for juridisk metode
 • har noen års erfaring eller er nyutdannet. Stilling og arbeidsoppgaver tilpasses ut ifra ditt nivå.
 • er markedsorientert og har interesse for næringslivet.
 • trives med å arbeide både selvstendig og i team.
 • har stor arbeidskapasitet og trives med et høyt tempo.
 • er nøyaktig og strukturert.
 • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Hva kan vi tilby?

 • Over 2000 trivelige, dyktige og engasjerte kolleger med fagkunnskap som spenner bredt.
 • Personlig læring gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.
 • Gode betingelser og utviklingsmuligheter.
 • Du vil jobbe med interessante oppdrag og kunder.
 • Du vil jobbe sammen med dyktige og engasjerte kollegaer som ønsker å dele av sin kunnskap med deg.
 • Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø hvor kollegaene bryr seg om hverandre.

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Søk ved å laste opp din CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning.

SØKNADSFRIST: 5. juni 2023
Søknader behandles konfidensielt og vil bli vurdert fortløpende frem til søknadsfristen. Tiltredelse skjer etter avtale.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson:

Espen Trædal
Partner, BDO Advokater Stavanger
Telefon: 922 19 171

Nettverk: Facebook / LinkedIn

Sektor: Privat
Sted: Luramyrveien 40, 4313 Sandnes.

Powered by Labrador CMS