ADVOKATJOBB:

BDO Advokater ønsker flere dyktige kollegaer til Oslokontoret

Søknadsfrist: 26. november

BDO Advokater AS er tilknyttet BDO. BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.


Søknadsfrist: 26. november


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Advokat/advokatfullmektig

Ønsker du å jobbe i et selskap som har som ambisjon å være den beste juridiske rådgiveren på skatte- og selskapsrettens område? Har du også minst 3 års erfaring og en ambisjon om å være den beste rådgiveren for kundene dine, så er du kanskje akkurat den advokaten eller advokatfullmektigen vi leter vi etter nå. Våre kunder trenger dine gode råd i sine transaksjoner, omorganiseringer og skattesaker. Det er ikke en forutsetning at du har skatteerfaring, men ønskelig med interesse for området.

BDO Advokater er et advokatselskap som har spesialkompetanse og ekspertise på juridisk rådgivning innenfor områdene skatt og avgift, transaksjonsbistand, selskapsrett, regnskap og arbeidsrett. Vi er over 80 ansatte i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Moss som samarbeider tett med rådgiverne og revisorene i BDO AS.

Anders har jobbet hos oss i snart ett år og vi har utfordret han til å si noe om hvorfor han valgte BDO Advokater:

Hva var det som fikk deg til å velge BDO Advokater?

Jeg visste at BDO hadde et sterkt fagmiljø, stort nettverk i Norge og verden og var et firma i vekst. Mulighetene til å jobbe med både store og små kunder gjennom løpende rådgivning og transaksjoner var attraktivt. I tillegg har BDO både en sporty, mangfoldig og familievennlig profil som er var tiltrekkende.

BDO Advokater samarbeider tett med rådgiverne og revisorene i BDO. Hvordan påvirker det din hverdag?

De beste rådene gis gjerne når man kan se muligheter og problemstillinger fra flere sider. Samarbeid med revisor og rådgivere gjør at vi kan tilby kunden en «hel pakke» levert av samkjørte team. Som advokat blir jeg utfordret og oppnår stadig ny kunnskap gjennom arbeid sammen med revisor og rådgivere som øker min kompetanse og gjør at jeg kan gi enda bedre råd til våre kunder. Og ikke minst er det veldig mye bra folk i hele BDO som jeg er heldig å få jobbe med!

BDO er en del av et stort internasjonalt nettverk.Kan du si noe om det?

Mange kunder har en internasjonal tilknytning og aktivitet, og dette får stadig større utbredelse. Virksomheter og personers globale mobilitet og aktivitet er stadig økende. Ved å være del av et stort internasjonalt nettverk kan vi enkelt og raskt gi kundene bistand om skatte- og selskapsrettslig forhold i andre land. Videre bistår vi mange internasjonale kunder som skal etablere seg i Norge, driver virksomhet eller skal gjennomføre oppkjøp i eller gjennom Norge. Dette innebærer ofte komplisert og spennende rådgivning.

Hvis du skulle nevne tre ting som gjør BDO Advokater til en attraktiv arbeidsgiver, hva ville det være?

Det er ikke å så lett å begrense seg her, men jeg vil i hvert fall trekke frem:

  • Sterkt fagmiljø og dyktige advokater
  • Utviklingsmuligheter – initiativ og selvstendighet heies frem!
  • Fleksibilitet - god balanse mellom jobb og fritid

BDO Advokater kan altså tilby deg:

  • Et sterkt fagmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer innenfor flere fagdisipliner og på tvers av landegrenser
  • Gode kolleger og hyggelig arbeidsmiljø
  • Mye direktekontakt med kunder
  • Interessante faglige utfordringer og utviklingsmuligheter

Høres dette spennende ut?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi ønsker at alle kandidater benytter vår elektroniske søknadsportal. Last opp din CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning.

Ta gjerne kontakt med advokat/partner Christian Dalby (christian.dalby@bdo.no , +47 900 62 858) eller Hanne Fritzsønn dersom du har spørsmål om stillingen (hanne.fritzsonn@bdo.no, +47 954 52 441).

SØKNADSFRIST: 26.11.2021

Søknadene blir vurdert fortløpende frem til søknadsfristen. Tiltredelse skjer etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS