ADVOKATJOBB:

Ønsker du å jobbe med spennende juridiske problemstillinger innenfor teknologi?

Søknadsfrist: 13. februar

BAHR er et norsk forretningsadvokatfirma, etablert i 1966, som dekker alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. Firmaet bistår toneangivende norske og utenlandske industriselskaper, private investormiljøer, offentlige eiere og offentlig eide selskaper. BAHR er involvert i en betydelig andel av de større transaksjonene, restruktureringsprosessene og andre juridiske prosjekter og oppdrag. Innenfor offentlig sektor bistår BAHR departementer, offentlige instanser, etater, kommuner, statsselskap, samt selskaper helt eller delvis eid av staten. Sømløse tilnærming til store, komplekse og ofte multinasjonale/multi-jurisdiksjonelle transaksjoner og sakskomplekser er noe av det som kjennetegner BAHR. Firmaet er ansett som et av Norges ledende advokatfirmaer, og er rangert helt på topp av de største og mest anerkjente ratingbyråene i bransjen.


Søknadsfrist: 13. februar


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi søker dyktige og engasjerte advokatfullmektiger og advokater, både nyutdannede og kandidater med erfaring, som har lyst til å jobbe med spennende juridiske problemstillinger innenfor teknologi. Vi søker også deg som er ferdig utdannet sommeren 2022. Vi ser etter utpregede lagspillere med høye ambisjoner og lave skuldre som kan komplementere vårt team. Vi ønsker oss størst mulig mangfold!

Teknologi i BAHR

BAHRs virksomhetsgruppe for teknologi håndterer et bredt spekter av oppdrag for norske og internasjonale klienter som utvikler og kommersialiserer teknologi, særlig innenfor energi, life sciences, havbruk, retail, telekom og informasjonsteknologi, herunder i forbindelse med kontrakter og rettighetsforhold, kjøp og salg av virksomheter, lisensiering og tvisteløsning.

Våre advokater er spesialister innenfor områdene immaterialrett, selskapsrett, kontraktsrett, markedsføringsrett, personvern, tvisteløsning og offentlige rammevilkår. Gruppens ledende fagmiljø med dedikerte, topprangerte advokater kombineres med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak. Vi tror på lagarbeid, både internt og med våre klienter. Samtidig tror vi enkeltpersoner gjør en forskjell, og er opptatt av å slippe frem nye talenter som kan utvikle seg og bidra til innovasjon og kreativitet.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som er opptatt av både av fag og teknologi og som ønsker å arbeide i et ledende forretningsadvokatmiljø. De som passer best i BAHR er engasjerte lagspillere som liker å oppnå ekstraordinære resultater for BAHRs klienter. Suksess bygger på kombinasjonen av bred fagkunnskap og inngående forståelse for klientens behov.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Juridisk embetseksamen/ master i rettsvitenskap, med gode resultater
  • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk, andre fremmedspråk er et pluss
  • Høy arbeidskapasitet
  • Analytiske evner
  • God forretningsforståelse
  • Faglig dyktighet og serviceinnstilling
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Du er en utpreget lagspiller som bidrar til å gjøre vårt team enda bedre

Hva du kan forvente

En karriere i BAHR skal være den beste advokatskolen du kan gå. Vi stiller krav, men kan love deg både tett oppfølging og varierte utfordringer. Som medarbeider i BAHR vil du få muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat ved å samarbeide med noen av landets fremste advokater i krevende oppdrag for spennende klienter.

Søknadsfrist: 13.02.2022.

Ta kontakt med partner Lars Kristian Sande (lks@bahr.no),senioradvokat
Eirik Basmo Ellingsen (eiell@bahr.no) eller Head of People and Organisational Development Merete Williams Berge (mwb@bahr.no) for mer informasjon

Powered by Labrador CMS