ADVOKATJOBB:

Advokat/Advokatfullmektig Finans

Søknadsfrist: 20. juni

Det tar tid å etablere relasjoner. Klienter har sagt at BAHRs tilnærming til oppdrag, og dens evne til å tilpasse seg deres spesielle behov og arbeidsmetoder, er de egenskapene som ville være vanskeligst å erstatte.

BAHR er den typen rådgiver du henvender deg til og jobber tett med når transaksjoner er store eller strategisk vitale eller tvister virker fastlåste. Vi fungerer som en effektiv rådgiver, problemløser og partner i strategiske diskusjoner for norske kunder i innenlandske eller internasjonale forhold, og utenlandske aktører som står overfor muligheter eller utfordringer i Norge.


Søknadsfrist: 20. juni


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Har du lyst til å være en del av et av landets ledende juridiske fagmiljøer innen finans?

BAHRs markedsgruppe for finans bistår ledende norske og internasjonale virksomheter i noen av markedets største og mest krevende finansielle transaksjoner og prosesser. Markedsgruppen og flere av advokatene er topp-ranket av internasjonale ratingbyråer.

Vi søker nå etter flere dyktige og engasjerte advokatfullmektiger og advokater, både nyutdannede og kandidater med erfaring, som har lyst til å jobbe med spennende juridiske oppgaver innenfor finans. Vi ser etter utpregede lagspillere med høye ambisjoner og lave skuldre som kan komplementere vårt team. Vi ønsker oss størst mulig mangfold!

Finans i BAHR

Vi arbeider innen områdene finansiering (egenkapital og fremmedkapital), børs og verdipapir, finansregulatorisk og tvist. Majoriteten av våre oppdrag er av internasjonal karakter og vi bistår regelmessig klienter i forbindelse med store og komplekse transaksjoner og juridiske spørsmål. Vår bransjekunnskap kombineres med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak.

Vil du høre mer om finans i BAHR? Møt tre av våre partnere, Ida, Markus og Magnus via Teams torsdag 10 juni klokken 12.00-13.00.

Påmelding via følgende link: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/424B5B44794446504B7740 NB: Din deltagelse vil ikke være synlig for andre deltagere enn oss internt i BAHR.

Hva vi ser etter

Dersom du ønsker å arbeide i et ledende fagmiljø for å utvikle deg til å bli en god forretningsadvokat, så kan BAHR være noe for deg. Her samarbeider du med noen av landets fremste advokater i krevende oppdrag for spennende klienter De som passer best i BAHR er engasjerte lagspillere som liker å oppnå ekstraordinære resultater.

Hva du kan forvente

En karriere i BAHR skal være den beste advokatskolen du kan gå. Vi stiller krav, men kan love deg både tett oppfølging og varierte utfordringer. Som advokatfullmektig og advokat i BAHR vil du følge et tilrettelagt utdannelsesløp gjennom BAHR Academy, noe som blant annet innebærer et skreddersydd studieopplegg i samarbeid med University of Cambridge Judge Business School.

Har du ytterligere spørsmål?

Ta kontakt med en av våre partnere: Magnus Tønseth(magto@bahr.no), Ida Marie Windrup(ida@bahr.no) eller Markus Nilssen(marni@bahr.no).

Søknadsfrist: 20 juni. Vi gjør oppmerksom på at vi behandler søknader fortløpende.

Powered by Labrador CMS