ADVOKATJOBB:

Vi søker etter 2 advokater/advokatfullmektiger til vårt kontor på Jessheim i Ullensaker kommune

Søknadsfrist: Snarest

Vi ble stiftet i 1988 og er et av Romerikes største advokatfirma med 28 medarbeidere, hvorav 25 er advokater. Hovedkontoret ligger på Olavsgaard kontorsenter ved E6, og vi har avdelingskontor på Jessheim, på Bekkestua i Bærum, i Oslo samt på Råholt. Vi yter advokattjenester til privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, banker, organisasjoner, kommuner samt offentlige instanser – med primærområde i Oslo og Akershus.Vår forretningsfilosofi er kvalitet, service og løsninger. Våre advokater har gode kvalifikasjoner innenfor sine respektive spesialområder og fagfelt – noe som er avgjørende for å oppnå gode resultater. Vi søker raske løsninger som er til det beste for våre klienter – både av hensyn til tidsforløp og kostnader. Du skal vite at vi er der, og du skal vite hvor vi er!
Nettverk: LinkedIn

Søknadsfrist: Snarest


Arbeidssted:
Jessheim

Jobbtype: Advokat / Advokatfullmektig

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Nicolaisen er i solid vekst og opplever økt oppdragstilgang. Vi styrker vår satsning på Øvre Romerike og flytter fra 1. januar 2024 inn i nye og moderne lokaler i Jessheim sentrum.

Vi søker derfor etter 2 advokater eller advokatfullmektiger til vårt kontor på Jessheim i Ullensaker kommune:

Vi vektlegger faglige kvalifikasjoner og stor arbeidskapasitet – i tillegg til selvstendig, praktisk og resultatorientert arbeid. Personene vi søker må være fleksible, ha godt humør og en positiv innstilling. Til gjengjeld tilbyr vi utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et aktivt, trivelig og engasjert arbeidsmiljø.

Våre fagområder: Arbeidsrett bedrift / Arbeidsrett privat /Arv / SkifteBygg / Bolig / Entreprise / Eiendomsmegling / Familierett / Fast eiendom / Forretningsjus / Forbrukerjus / Fri rettshjelp / Granskning / Offentlige anskaffelser / Konkurs / Kontraktsrett / Prosedyre og rettsforhandlinger / Utlendingsrett

Søknader vurderes fortløpende.

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson
Terje Skåland
Advokat / partner
Telefon 92 41 54 88

Les mer om oss her: Hjemmeside

Powered by Labrador CMS