ADVOKATJOBB:

ADVOKAT / PARTNER

Søknadsfrist: Snarest

Advokatfirmaet Frøy AS ble etablert i Bærum i 2011. For å være tilgjengelige for våre klienter, har vi valgt å lokalisere oss på Lysaker, som sentralt knutepunkt i regionen. Plasseringen vår gjør at vi har kort avstand til klienter i Asker, Bærum og regionen for øvrig. Hos oss kan privatpersoner og små og mellomstore bedrifter få hjelp med saker knyttet til fast eiendom, næringsliv, familie og arv.

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat/Partner

Type stilling: Fast

SØK STILLINGEN HER

Advokatfirmaet Frøy AS er et moderne advokatfirma på Lysaker. Vi leverer advokattjenester til privatpersoner og små og mellomstore bedrifter, i tillegg til at flere av advokatene får oppdrag fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett.

Våre tre satsningsområder er arv, familie og barnerett, næringsliv og fast eiendom. Våre advokater har spesialistkompetanse innenfor disse fagområdene. Vårt hovedmarked er Bærum, Asker, Oslo og Drammen.

Vi er små nok til at firmaet er omstillingsdyktig og lett tilgjengelig for våre klienter, likevel store nok til å opprettholde et godt og bredt fagmiljø. Vi trives sammen, hjelper hverandre og har det hyggelig på jobb.

Ettersom oppdragsmengden stadig øker, søker vi nå erfarne advokater for snarlig tiltredelse. Det er en klar fordel med noe egen portefølje. Partnerskap kan være aktuelt, og ulike tilknytningsformer kan diskuteres.

Vi søker en person som er faglig dyktig og sosialt omgjengelig. Du er markedsorientert, serviceinnstilt og bygger raskt gode relasjoner til klienter og kollegaer. Det er positivt om du er opptatt av utviklingen i advokatbransjen og i samfunnet generelt og ser verdien av digitale løsninger og verktøy.

Det er et vennlig og uformelt miljø på kontoret, og hos oss blir du del av et godt og inkluderende arbeidsmiljø med god lagånd. Vi har gode digitale systemer, og arbeidet lar seg kombinere med familieforpliktelser. Se på vår hjemmeside fbadvokat.no for mer informasjon om oss.

Vi har lyse og representative lokaler med sjøutsikt nær Lysaker brygge, ca. 2 minutters gange fra Lysaker stasjon. Det er gode muligheter for parkering i nærheten, og også leie av innendørs parkeringsplass.

Er du en advokat med interesse for å levere og utvikle markedsrettede og moderne advokattjenester av høy faglig kvalitet, vil vi gjerne ha kontakt med deg.

Alle søknader vurderes fortløpende og behandles konfidensielt. Har du spørsmål, eller ønsker du å søke stilling hos oss, kan du ta kontakt med Tor Kristian Plahte på tlf. 977 47 379.

Søknad med CV og attester og kopi av vitnemål sendes til tkp@fbadvokat.no

Personvernerklæring for jobbsøkere hos Advokatfirmaet Frøy AS, se https://fbadvokat.no/personvernerklaering/

Powered by Labrador CMS