ADVOKATJOBB:

Advokat/advokatfullmektig

Søknadsfrist: 2.januar

Søknadsfrist: 2.januar


Arbeidssted: Hammerfest

Jobbtype: Advokat/advokatfullmektig

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vår kollega gjennom 10 år slutter nå, og vi søker derfor etter 1-2 advokater. Advokatfullmektig er også aktuelt. Helst personer med noe arbeidserfaring. Nyutdannede med gode kvalifikasjoner er også aktuelle. Arbeidssted Hammerfest.

Vi har de siste 10 årene vært et kontor med 3 advokater og advokatsekretær. Det siste året har 2 advokater gått over i andre stillinger. Vi må derfor forsterke laget.

Vi har en bred sivilrettslig portefølje som omfatter forretningsjuridiske oppdrag, sivile saker for privatpersoner og en del oppdrag for offentlige etater. Vi har ikke hatt straffesaker, men det ligger godt til rette for å engasjere seg som straffesaksadvokat i Hammerfest om det ønskes.

Det er viktig for oss å yte tjenester på et høyt faglig nivå og med god service. Vi ønsker derfor å ansette en advokat/advokatfullmektig med god faglig kompetanse, selvstendighet og innsatsvilje. Det er flott med tidligere erfaring som advokat/advokatfullmektig, men ikke nødvendig.

Vi tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, samt konkurransedyktige betingelser. Den som ansettes kan regne med prosedyre for domstolene.

I Finnmark har vi avskriving av studielån, lavere skatt og andre økonomiske virkemidler som i sum har merkbar betydning.

Søknader vurderes fortløpende. Send søknad per epost med kopi av vitnemål, attester og CV sendes snarest, og senest innen 02.01.23.

Kontaktperson

Alf Kirkesæther, advokat, 915 10 906, alf@rkadvokat.no

Powered by Labrador CMS