ADVOKATJOBB:

Aabø-Evensen søker senioradvokat

Søknadsfrist: 1. august

Aabø-Evensen & Co er rådgiver for flere av Norges mest innovative og spennende selskaper. Vi arbeider i tett samarbeid med våre klienters øvrige rådgivere og med selskapets ledelse. En vesentlig del av våre oppdrag er internasjonalt rettet. Vår fremste rolle er å bistå våre klienter med å fatte gode beslutninger og veilede dem for å nå deres mål. Vi bistår våre kunder med tilrettelegging og gjennomføring av ulike transaksjoner - herunder oppkjøp, fusjoner, fisjoner, børsnoteringer restruktureringer, finansiering (egenkapital, bank og obligasjoner), skatt og avgift, samt prosjektstyring og koordinering av internasjonale rådgivere. Som del av vår transaksjonsvirksomhet bistår vi også med løpende selskapsjuridisk bistand.


Søknadsfrist: 1. august


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Senioradvokat

Type stilling: Fast 100%


SØK STILLINGEN HER

Vi styrker vårt transaksjonsteam og er nå på jakt etter en senioradvokat med bakgrunn innen transaksjonsbasert rådgivning. Som en nisjeaktør og spesialist innen transaksjoner, ser vi etter deg som er dedikert og lidenskapelig interessert i faget, og som vil bidra i teamet med kompetanse innen transaksjoner.

Arbeidsoppgaver

Vår fremste rolle er å bistå våre kunder med å fatte gode beslutninger og veilede dem for å nå deres mål. Vi arbeider ofte med komplekse prosesser i små team bestående av advokater med ulik spisskompetanse. Du vil således få varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å opparbeide deg utvidet kompetanse innen transaksjoner. Vi vektlegger at våre advokater skal se helheten når det kommer til både tilrettelegging og gjennomføring av ulike transaksjoner. Arbeidsoppgavene vil inkludere juridisk bistand i forbindelse med oppkjøp, fusjoner, fisjoner, børsnoteringer, restruktureringer, finansiering, prosjektstyring, koordinering av internasjonale rådgivere, samt løpende selskapsjuridisk bistand.

Våre forventninger til kandidaten

Den rette kandidaten bør ha minst 5-8 års erfaring innen transaksjoner, og ha gode engelskkunnskaper. Du blir drevet av å jobbe kundeorientert og selvstendig med komplekse prosesser. Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er god til å skape relasjoner og som utstråler en positiv og engasjert holdning til faget, så vel som til dine kolleger. I tillegg er du serviceorientert, nøyaktig og trives med teamarbeid.

Hvilke muligheter får du hos oss?

Hos oss vil du få mulighet til å arbeide med utfordrende oppgaver i et stimulerende miljø med erfarne advokater og partnere.

Vi ønsker å satse på deg, og vil legge til rette for din videre karriereutvikling. Gjennom det daglige arbeidet, tilbyr vi faglig opplæring innen våre virksomhetsområder.

Vi forstår at fleksibilitet er avgjørende for å kunne holde på dyktige medarbeidere, og fokuserer derfor på en resultatorientert tilnærming til arbeidsoppgavene.
Vi ønsker å legge til rette for at våre ansatte skal føle seg ivaretatt i ulike livsfaser, og ha balanse mellom det personlige og profesjonelle liv.

Har du lyst til å bli en del av et faglig sterkt team innen transaksjonsjuridisk bistand og bli med på reisen til et advokatfirma i sterk vekst, hører vi gjerne fra deg. Den rette personen vil få muligheten til å øve stor innflytelse og påvirkning internt i firmaet.

Den rette kandidaten kan påregne konkurransedyktige betingelser.

CV, søknadsbrev, vitnemål fra høyere utdanning sendes til rekruttering@aaboevensen.com innen 1. august 2021.

For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder Torstein Schroeder på tlf +47 477 818 50, eller partner Ole Kristian Aabø-Evensen på tlf +47 477 818 40.

Powered by Labrador CMS