ADVOKATJOBB:

Aabø-Evensen søker advokat med erfaring innen forretningsjus

Søknadsfrist: 15. oktober

Aabø-Evensen er et nisjefirma med spisset faglig kompetanse innen fusjoner og oppkjøp (M&A) og kapitalmarkedstransaksjoner. Vi bistår våre kunder innen kommersielle transaksjoner. Som ledd i vår transaksjonsvirksomhet yter vi også rådgiving innen generell forretningsjus (corporate), skatt og tvisteløsning.

aaboevensen.com


Søknadsfrist: 15. oktober


Arbeidssted: Oslo

Jobbtype: Advokat

Type stilling: Fast


SØK STILLINGEN HER

Vi ser etter deg som kan kombinere faglig dyktighet med en sterk evne og vilje til å se saker fra klientens perspektiv og behov.

Vi styrker teamet og er nå på jakt etter advokat med bakgrunn innen generell forretningsjus. Vi ser etter deg som kan kombinere faglig dyktighet med en sterk evne og vilje til å se saker fra klientens perspektiv og behov. Du vil jobbe i et fremoverlent og dynamisk arbeidsmiljø, med stor grad av fleksibilitet og samarbeid.

Arbeidsoppgaver

Vår fremste rolle er å bistå våre kunder med å fatte gode beslutninger og veilede dem for å nå deres mål. Vi arbeider ofte med komplekse prosesser i små team bestående av advokater med ulik spisskompetanse. Du vil således få varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å opparbeide deg utvidet kompetanse. Vi vektlegger at våre advokater skal se helheten når det kommer til både tilrettelegging og gjennomføring av ulike transaksjoner. Arbeidsoppgavene vil inkludere juridisk bistand i forbindelse med oppkjøp, fusjoner, fisjoner, børsnoteringer, restruktureringer, finansiering, prosjektstyring, koordinering av internasjonale rådgivere, samt løpende selskapsjuridisk bistand. Rollen din vil bli sentral i arbeidet med våre kunder som har behov for løpende juridisk bistand. Relevante fagområder vil derfor være corporate, kommersielle kontrakter, arbeidsrett, konkurranserett og eiendom, for å nevne noen.

Våre forventninger til kandidaten

Du har gode engelskkunnskaper, og gjerne 1-2 års erfaring innen selskapsjuridisk bistand.

Du blir drevet av å jobbe kundeorientert og selvstendig med komplekse prosesser. Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er god til å skape relasjoner og som utstråler en positiv og engasjert holdning til fagområdene, så vel som til dine kolleger. I tillegg er du serviceorientert, nøyaktig, og trives med team-arbeid.

Hvilke muligheter får du hos oss?

Hos oss vil du få mulighet til å arbeide med utfordrende oppgaver i et stimulerende miljø med erfarne advokater og partnere.

Vi ønsker å satse på deg, og vil legge til rette for din videre karriereutvikling. Gjennom det daglige arbeidet, tilbyr vi faglig opplæring innen våre virksomhetsområder.

Vi forstår at fleksibilitet er avgjørende for å kunne holde på dyktige medarbeidere, og fokuserer derfor på en resultatorientert tilnærming til arbeidsoppgavene. Vi ønsker å legge til rette for at våre ansatte skal føle seg ivaretatt i ulike livsfaser, og ha balanse mellom det personlige og profesjonelle liv.

Har du lyst til å bli en del av et faglig sterkt team innen transaksjonsjuridisk bistand og bli med på reisen til et advokatfirma i vekst, hører vi gjerne fra deg. Den rette personen vil få muligheten til å øve stor innflytelse og påvirkning internt i firmaet.

Den rette kandidaten kan påregne konkurransedyktige betingelser.

Ved spørsmål om stillingen kontakt

Torstein Schroeder,
CEO, ts@aaboevensen.com

Powered by Labrador CMS